Nieuwe initiatieven

Nieuwe initiatieven

Rijn en IJssel Energiecoöperatie is bezig met diverse projectideeën. We hebben mogelijkheden voor zon op dak, zon op carport en zon op land. Daarnaast verkennen we de mogelijkheden van energieopslag. 
Heb je zelf projectideeën, weet je bijvoorbeeld een dak waar mogelijke coöperatief zonnepanelen op kunnen worden geplaatst? Laat het ons weten via info@rijnenijsselenergie.nl.

Opstarten van een ledengroep

Rijn en IJssel Energiecoöperatie werkt graag samen met lokale wijk- en buurtinitiatieven. Die samenwerking werken we uit in de vorm van een ledengroep van REIJE. Binnen het werkgebied van de coöperatie kan de ledengroep eigen projecten inbrengen die de coöperatie mogelijk kan realiseren. Een ledengroep moet tenminste uit 5 leden bestaan.

Heb je ideeën om gezamenlijk een project op te pakken of plannen voor een ledengroep, neem contact op met het bestuur van de coöperatie.


Ledengroep Energie de Liemers

Rijn en IJssel Energiecoöperatie heeft op dit moment één ledengroep: Energie de Liemers.

Energie De Liemers richt zich op energietransitie om samen met leden, participanten en partners deel te nemen aan of het opzetten van duurzame projecten zoals zon- en windenergie met de focus op de gemeenten in De Liemers. Een deel van de opbrengsten uit realiseren projecten komt ten goede aan lokale maatschappelijke doelen of diensten. De sociale samenhang in de gehele Liemers wordt ermee bevorderd.

Lees meer op www.energiedeliemers.nl

Zonnepark Zonnig Duiven

Energie de Liemers en projectontwikkelaar IX Zon werken sinds 2021 samen in het project Zonnig Duiven. Meer informatie vind je op de projectpagina Zonnepark Zonnig Duiven.

Aanmelden nieuwsbrief Energie de Liemers

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Energie de Liemers en blijf op de hoogte.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.