Warmtescan

Warmtelekken in beeld

Warmtelekken kunnen vele oorzaken hebben, bijvoorbeeld door constructiefouten tijdens bouw of verbouw, kieren, slecht aangebrachte isolatie, deuren en ramen die niet goed sluiten enzovoorts. Inzicht krijgen helpt om te bepalen waar jouw woning als eerste verbetering behoeft.

Laat het uitzoeken met een warmtescan van je woning. Met gebruik van een warmtebeeldcamera kunnen we buiten én binnen precies de plekken opsporen waar warmte weglekt en waar je huis niet goed geïsoleerd is.

Onze energiecoach maakt een scan van je woning met een warmtebeeldcamera. De infraroodbeelden laten zien waar de meeste warmte weglekt. Voor het beste resultaat worden de scans in de ochtend gemaakt na een koude nacht onder de 7 graden. De woning moet ook goed opgewarmd zijn.

Meer weten over de werking van de warmtebeeldcamera? Lees de flyer met uitgebreide informatie.

Kosten

De kosten voor een warmtescan zijn € 210,- inclusief BTW. Je betaalt dit bedrag op het moment dat je de afspraak bevestigt.

Warmtescan aanvragen

Stop onnodig warmteverlies uit je woning en vraag de Warmtescan aan.

  • Meld je bij ons aan via de Aanvraag warmtescan-knop.
  • Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen, sturen wij per mail aanvullende vragen over jouw energieverbruik. Daarmee kan de energiecoach het bezoek alvast voorbereiden.
  • De energiecoach neemt contact op om een afspraak te maken voor het woningbezoek Het kan zijn dat op die dag de weersomstandigheden niet gunstig zijn. In dat geval spreken we een nieuwe datum af.

Woningbezoek

De energiecoach bekijkt de woning met de warmtebeeldcamera en geeft adviezen en tips hoe je energie kunt besparen. Het onderzoek duurt ongeveer 1,5 uur. Een paar dagen na het bezoek ontvang je het rapport met de warmtebeelden.

Warmtewandeling

Samen met de buren en onze deskundige warmtescanspecialist de huizen inspecteren op warmtelekken? Vraag dan een warmtewandeling aan.

>> naar overzicht volledige aanbod