Warmtescan of warmtewandeling

LET OP: HET IS NIET MEER MOGELIJK EEN WARMTEWANDELING OF WARMTESCAN AAN TE VRAGEN, VANWEGE DE HOGE TEMPERATUREN.

Een warmtewandeling met een groep (gratis)

In het najaar wordt het weer kouder. Tijd om te gaan ontdekken waar jij energie en geld kunt besparen door je woning aan te gaan pakken. Om de mogelijkheden in kaart te brengen kun je een warmtescan laten uitvoeren.

Via infraroodbeelden kun je zien waar de meeste energie jouw huis verlaat. En kom je er dus achter wat je kunt doen om energie en geld te besparen. Een ervaren warmtescanspecialist maakt de scan van jouw woning. We voeren de scans uit in de vorm van een wandeling met een groep en als scan voor jouw eigen woning (individueel). De warmtewandeling is gratis voor een groep van minimaal 5 en maximaal 8 buren. De te bezoeken huisnummers mogen niet te ver uiteen liggen. De contactpersoon van de wandeling vormt een groepje vormen met medewandelaars (buren). Pas dan wordt de coach gevraagd een afspraak met u te maken. Per huis wordt ongeveer 10 tot 15 minuten uitgetrokken.

De scans kunnen het beste uitgevoerd worden in de periode november tot en met april, en bij voorkeur bij lage temperaturen. Het kan zijn dat op het geplande moment de omstandigheden niet geschikt zijn. We maken dan een nieuwe afspraak.

Let op:
- Warmtewandelingen en -scans zijn alleen beschikbaar voor inwoners van de gemeentes Arnhem, Renkum of Rheden.
- Alleen de contactpersoon van de warmtewandeling vraagt de warmtewandeling aan.

 

 

LET OP: HET IS NIET MEER MOGELIJK EEN WARMTEWANDELING OF WARMTESCAN AAN TE VRAGEN, VANWEGE DE HOGE TEMPERATUREN.

Een uitgebreide individuele scan van je eigen woning (210 euro)

Wil je meer gedetailleerd inzicht in hoe je je woning moet aanpakken om deze comfortabeler en energiezuiniger te  maken? Dan is een individuele scan wellicht een mooie stap. Je komt er achter wat je kunt doen om energieverlies uit je woning te voorkomen en daarmee geld te besparen. De ervaren coach voert de scan uit en maakt daarvan een kort rapport inclusief een aantal beelden van opvallende onderdelen van je woning. 

Als je interesse hebt, klik dan op de button of bel met REIJE Energiediensten voor een afspraak. Wij zoeken een coach en plannen de uitvoering van de scan. De individuele scan voeren we bij voorkeur in de ochtend uit, na een koude nacht met temperaturen onder de 7 graden. De woning moet goed opgewarmd zijn, zodat temperatuurverschillen goed zichtbaar zijn.

Aan deze individuele scan zijn wel kosten verbonden, namelijk € 210,- inclusief BTW. Je betaalt dit bedrag op het moment dat je de afspraak bevestigt. De duur van de scan is ongeveer 1 tot 1,5 uur. Een paar dagen na de uitvoering ontvang je het rapport en de beelden.

Let op:
- Warmtewandelingen en -scans zijn alleen beschikbaar voor inwoners van de gemeentes Arnhem, Renkum of Rheden.