Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) heeft, in opdracht van de gemeente Arnhem, het Lokaal Duurzaam Collectief opgericht.

Het doel van het Lokaal Duurzaam Collectief is om de keuze uit de vele aanbieders van zonnepanelen makkelijk te maken. REIJE is een onafhankelijke burgercoöperatie zonder winstoogmerk en helpt de bewoners van Arnhem en omgeving huizen te verduurzamen. Wij kennen de lokale bedrijven waar goede ervaringen mee zijn opgedaan. REIJE houdt de klanttevredenheid daarbij goed in de gaten. Door met lokale bedrijven te werken bent u verzekerd van goede service en een aanspreekpunt bij u om de hoek.

ZOMER 2022 ACTIE: € 200,- extra collectiviteitskorting!!!
 
De bedrijven die zonnestroominstallaties leveren in de regio Arnhem worden beoordeeld op een aantal criteria. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en vakkundige installatie staan daarbij voorop. De bedrijven moeten lid zijn van de branchevereniging Techniek Nederland en voldoen aan strenge landelijke (veiligheids-)eisen. De bedrijven die als beste uit de bus zijn gekomen zijn Frisse Energie uit Arnhem, Atama uit Elst en Copernico zonne-energie uit Oosterbeek. Deze bedrijven maken nu onderdeel uit van ons Lokaal Duurzaam Collectief. Download hier ons complete aanbod en werkwijze.

 

Voor vragen over deze inkoopactie kunt u met ons contact opnemen via
telefoonnummer: 085-0653962
e-mail: info@lokaalduurzaamcollectief.nl.