Ben je woonachtig in de postcodegebieden: 6811, 6812, 6831, 6832, 6833, 6827, 6841, 6842, 6843, 6846? Heb je altijd al zonnepanelen gewild? Dan is dit je kans!

De Rijn & IJssel Energiecoöperatie gaat 295 panelen plaatsen op het dak van de Arnhemse Boys. We hebben hiervoor een overeenkomst gesloten met de eigenaar van sportpark Schuytgraaf, de Gemeente Arnhem. Als deelnemer krijg je per gekocht paneel 15 jaar lang de energiebelasting terug over de hoeveelheid kWh die met je panelen is opgewekt. Dit voordeel wordt door je energieleverancier verrekend met de jaarafrekening en zorgt gedurende de looptijd voor een verwacht rendement van zo'n 7% op je investering!  

We gaan dit project realiseren middels een zogeheten postcoderoos-regeling. Deelnemers aan een postcoderoos-regeling investeren gezamenlijk in een zonneproject in de buurt (omliggende postcodes, oftewel ‘de roos’) door het kopen van zonnepanelen. Op deze manier kan je zonnepanelen kopen als je dak niet geschikt is, je geen eigen dak hebt of wanneer je gehuurd woont. Wij regelen de administratieve afhandeling met betrekking tot de opwekking. Geen gedoe dus! Bij deelname word je automatisch (na inleg in het ledenkapitaal) lid van de coöperatie. Dankzij deze steun kunnen wij meer lokale en duurzame energieprojecten starten. Zo zorgen we samen voor duurzaam en lokaal opgewekte energie. 

Meer weten over de achtergrond van dit project; het rendement, de voorwaarden en wat dit voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier de brochure of neem contact met ons op via: 085 - 40 11 762.

Wil je meedoen? Stuur dan een email naar service@rijnenijsselenergie.nl

sportpark Schuytgraaf