Arnhem gaat door met collectief aanbod voor isolatie en zonnepanelen. Het aanbod voor collectieve inkoop van isolatiemaatregelen en zonnepanelen in de gemeente Arnhem wordt verlengd. Ook het aanbod voor een maatwerkadvies tegen sterk gereduceerd tarief wordt verlengd.

Wist je dat de terugverdientijd van spouwmuurisolatie ongeveer 4 jaar is? Dat door vloerisolatie of HR++ glas het wooncomfort in je woning sterk toeneemt? Wil je hier ook van profiteren? Doe dan mee! 

In Arnhem hebben al meer dan 1.100 mensen meegedaan met de collectieve inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. De collectieve inkoopactie is een actie van de gemeente Arnhem, het Energieloket Midden-Gelderland (ELMG) en Winst uit je Woning. De actie draagt bij aan energiebesparing en -opwekking en scheelt in de portemonnee. Velen kunnen tevens gebruik maken van een maatwerkadvies. Het maatwerkadvies geeft bewoners extra inzicht in de mogelijkheden om hun woning slim en energiezuinig te verduurzamen. En vooral belangrijk: ze kunnen direct aan de slag door isolatiemaatregelen en/of zonnepanelen via de collectieve actie in te kopen! Het advies  zet de maatregelen, kosten, besparingen, subsidies en financieringsmogelijkheden op een rij.

Het aanbod voor het maatwerkadvies blijft beschikbaar tegen de sterk verlaagde prijs van € 99,-. Of jij met jouw woning in aanmerking komt voor deze lage prijs, kun je checken op www.winstuitjewoning.nl door het invullen van je postcode en huisnummer. Staat jouw huis er niet bij? Vraag dan een offerte aan. 

 

Meedoen en meer informatie

Inschrijven voor de collectieve inkoopactie kan op www.winstuitjewoning.nl. Ook voor meer informatie bezoek je de website of bel je met de telefonische helpdesk via 023 - 583 6936.

Tips over energiebesparing of andere mogelijkheden om je huis te verduurzamen vind je op www.elmg.nl

 

 

Het Energieloket Midden Gelderland is onderdeel van Rijn en IJssel Energiecoöperatie.