Rijn en IJssel Energiecoöperatie werkt samen met Greenchoice en om | nieuwe energie om Nederland te verduurzamen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer er bereikt kan worden. Als REIJE-lid profiteer je van gunstige tarieven voor groene energie als je overstapt naar een van deze twee energieleveranciers. Daarnaast krijgt REIJE een vergoeding van Greenchoice en om | nieuwe energie. De coöperatie investeert die vergoeding samen met haar leden in lokale projecten.

Greenchoice
Samen met Greenchoice lanceren wij het Lokaal Groen Energiecontract. Met het Lokaal Groen Energiecontract ontvangen klanten gewaarmerkte lokaal opgewekte elektriciteit en door bos gecompenseerd gas. Lokaler kan niet! Naast de laagste tarieven, kunnen wij je van advies voorzien om ook het verbruik te verlagen.

Profiteer als REIJE-lid van een scherp tarief voor stroom uit duurzame bronnen én help Greenchoice de coöperatie te laten groeien met een extra jaarlijkse vergoeding. Stap over, bespaar op je energierekening en bouw mee aan een klimaatpositief Nederland!

Bereken hier jouw tarief en vind meer informatie over overstappen naar Greenchoice.

om | nieuwe energie
Wij zijn Rijn en IJssel Energie | om. Samen met tientallen andere lokale energie coöperaties vormen wij het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100% duurzame en lokale energie leveren in onze eigen regio. Dat maakt dat we als collectief al 6 keer zijn uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om.

We hanteren gunstige tarieven, waarbij geldt dat hoe meer klanten we hebben, hoe goedkoper de energie wordt.

Bereken hier jouw tarief en vind voor meer informatie over overstappen naar om | nieuwe energie.