Tom van Otterloo is duurzame een bakkerij met winkels in Arnhem en De Steeg. Bij de bedrijfsvoering wordt goed gelet op duurzaamheid en daar hoort natuurlijk groene stroom bij. Hij heeft gekozen voor groene stroom via de coöperatie.

Het bedrijf bereidt en verkoopt vol passie via haar eigen winkels, smaakvol authentiek brood en aanverwante producten. Er is aandacht voor mens en milieu en in al zijn activiteiten staat het ambachtelijk product én de klant centraal. 

Inmiddels heeft de bakkerij zonnepanelen op het pand in De Steeg. Hier is geld voor ingezameld via de coöperatie. Het rendement en de inleg worden uitgekeerd in punten die in te leveren zijn bij bedrijven in de omgeving door middel van de coöperatiekaart. Ieder lid kan gebruik maken van de coöperatiekaart.

Daarnaast koopt Tom van Otterloo zijn stroom in via de coöperatie. Wij produceren als coöperatie zelf geen stroom, maar we hebben een samenwerking met Greenchoice. Greenchoice draagt jaarlijks een deel van de door de coöperatie gegenereerde inkomsten van stroom en gas  af aan de coöperatie. Met dit geld kunnen we weer mooie projecten ontwikkelen.

Wil jij als particulier of als bedrijf ook gratis bijdragen aan het werk van de coöperatie door via ons stroom af te nemen?  Dit is ook mogelijk wanneer je al klant bent van Greenchoice.

 

Bakkerij Tom van Otterloo:

  • Graaf Lodewijkstraat 2, Arnhem, 026 - 351 27 80
  • Hoofdstraat 94, De Steeg, 026 - 495 23 06 
  • Steenstraat 81, Arnhem. 026 - 303 23 57

Het brood is ook verkrijgbaar via:

Meer informatie over de bakkerij: http://www.bakkerijtomvanotterloo.nl