Tom van Otterloo is duurzame een bakkerij met winkels in Arnhem en De Steeg. Bij de bedrijfsvoering wordt goed gelet op duurzaamheid en daar hoort natuurlijk ook groene stroom bij. Hij heeft gekozen voor groene stroom via de coöperatie.

Het bedrijf bereidt en verkoopt vol passie via haar eigen winkels, smaakvol authentiek brood en aanverwante producten. Er is aandacht voor mens en milieu en in al haar activiteiten staat het ambachtelijk product én de klant centraal. De cooperatie en Tom van Otterloo hadden elkaar dus snel gevonden.

Inmiddels heeft de bakkerij zonnepanelen op haar pand in De Steeg, waarvoor geld is ingezameld via de cooperatie. Het rendement en ingelegde geld wordt uitgekeerd in punten die in te leveren zijn bij bedrijven in de omgeving. Lees meer hierover op De Cooperatiekaart. Ieder lid kan gebruik maken van de cooperatiekaart.

Daarnaast koopt hij zijn strrom in voa de cooperatie. Wij produceren als cooperatie helaas zelf geen stroom maar hebben een samenwerking met Greenchoice. Greenchoice draagt jaarlijks een deel van de inkomsten van stroom en gas die via de cooperatie af aan de cooperatie. Met dit geld kunnen we weer mooie projecten ontwikkelen.

Wil jij als particulier of als bedrijf ook gratis bijdragen aan het werk van de cooperatie door stroom af te nemen?  Dit kan ook wanneer je nu al klant bent van greenchoice!

 

Bakkerij Tom van Otterloo:

  • Graaf Lodewijkstraat 2, Arnhem, 026 - 351 27 80
  • Hoofdstraat 94, De Steeg, 026 - 495 23 06 
  • Steenstraat 81, Arnhem. 026 - 303 23 57

Het brood is ook verkrijgbaar via:

Meer informatie over de bakkerij: http://www.bakkerijtomvanotterloo.nl