Nieuw bestuurslid André van Kesteren

Sinds 1 maart 2023 is André van Kesteren ons nieuwe bestuurslid. Hij is onder luid applaus van de leden benoemd op de Algemene Ledenvergadering van 27 februari jl. We zijn blij met zijn komst en zien uit naar een fijne samenwerking! 

André is sinds 2012 zelfstandig ondernemer, (mede)eigenaar van drie bedrijven en verantwoordelijk voor het technische, zakelijke, personele en financiële beheer. In 2018 is hij verantwoordelijk geweest voor de verduurzaming en het gasloos maken van een openbaar zwembad. Dit heeft geleid tot 66% energiebesparing in het eerste jaar.  

Alleen wie heeft geleerd van het verleden

André heeft oog voor detail met aandacht voor het grote geheel en waardering voor de resultaten op korte termijn in het belang van de continuïteit, houdbaarheid en toekomstbestendigheid. Als nieuwbakken opa is hij zich meer dan ooit bewust van het feit dat er voor zijn generatie een belangrijke rol is weggelegd voor het leren van het verleden en het vormgeven van de toekomst. “Alleen wie heeft geleerd van het verleden, is in staat veel van de toekomstige fouten te vermijden”

Als bestuurslid zal André met name invulling gaan geven aan optimalisering van de bedrijfsvoering in samenwerking met het REIJE en REIJE Energiediensten team.

Afscheid van Albert Bloem

Albert Bloem heeft zich 4 jaar lang ingezet als Bestuurslid Projecten voor onze coöperatie. Daarvoor hebben we hem op onze Algemene Ledenvergadering, waar hij is afgetreden als bestuurslid, heel hartelijk bedankt. Albert is onder andere betrokken geweest bij de totstandkoming van de zonneprojecten van REIJE: zonnedak Schuytgraaf, zonnedak Kindcentrum Oosterbeek en Zonneveld de Bocht.

Albert deed dit naast zijn werk voor Talent voor Transitie, dat verbindt startende energieprofessionals met ambitieuze organisaties en zijn vele andere bezigheden. Albert blijft actief in de landelijke en lokale energietransitie, dus we blijven elkaar tegenkomen. Enthousiaste bestuursleden zijn ontzettend belangrijk voor onze coöperatie. Albert heeft zich de afgelopen jaren volop ingezet voor REIJE. Daarvoor bij deze nogmaals veel dank Albert!

Terug naar nieuwsoverzicht