Energiezuinig wonen in Rozendaal

Gemeente helpt haar inwoners op weg

Hoe houd je de woning betaalbaar warm, ook als na 2026 de verkoop van gasgestookte Cv-ketels wordt beëindigd? Energiezuinig wonen in Rozendaal. De gemeente helpt inwoners graag op weg met hulp van de energiecoaches van Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE).

Energiezuinig wonen. Ondersteuning bij verduurzaming

In opdracht van de gemeente Rozendaal biedt REIJE ondersteuning bij de verduurzaming van woningen. De energiecoaches van REIJE helpen met tips en advies zoals energiebesparing, verbetering van de isolatie en het opwekken van energie. De coaches komen langs en geven onafhankelijk en deskundig advies.
 
Inwoners van Rozendaal kunnen gebruik maken van de Woon Energie Scan en de Energie Bespaar Check.

Met een Energie Bespaar Check krijg je advies over kleine aanpassingen die weinig geld kosten. Daarmee je het energieverbruik en -rekening kunt verlagen.
Met de Woning Energie Scan krijg je advies voor het verbeteren van de isolatie, de opwek van eigen energie en het duurzaam verwarmen, koelen en ventileren van jouw woning. Dit advies is specifiek bedoeld voor woningeigenaren en huurders.

Korting op energieadvies

Maak gebruik van het aanbod en maak kans op korting.

  • De eerste 50 bewoners die zich in 2024 aanmelden krijgen €.100,- korting op de Woning Energie Scan ter waarde van €.266,- .
  • De eerste 25 aanmeldingen voor de Energie Bespaar Check (t.w.v. €.150,-) krijgen een korting van 50 euro.

Vragen?

Heb je nog vragen over energiezuinig wonen in gemeente Rozendaal, stuur een bericht naar duurzaam@rozendaal.nl

Of bekijk de duurzaamheidspagina’s op de gemeentelijke website van Rozendaal https://www.rozendaal.nl/duurzaam-rozendaal/

Terug naar nieuwsoverzicht