Ertuğ Koşmaci

Profiel: 

Ertuğ Koşmaci is een gedreven persoon. Als financieel, fiscaaladviseur en directeur van Sanacount heeft hij veel contact met ondernemers, groot en klein. Al jaren werkt hij voor verschillende gemeentes en mkb ondernemingen in de regio en is hij zeer bekend met de omgeving. Vanuit het financieel en fiscaal perspectief stimuleert hij bedrijven en organisaties stappen te maken in duurzaamheidsontwikkelingen en met maatschappelijke vraagstukken. De energietransitie is een logisch onderdeel van die gesprekken. “Door slimme vragen te stellen aan een ondernemer over de energietransitie en de ontwikkelingen die de ondernemer raken, kan een financieel dienstverlener het bewustzijn bij ondernemers vergroten.”

 

“Energie is de motor van onze samenleving, vaak ook letterlijk, dus we kunnen beter zo snel mogelijk de transitie van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie inzetten.” Ertuğ ziet altijd kracht in de verbinding. Het feit dat REIJE voor en door burgers is opgezet en dat er samenwerking plaatsvindt met het bedrijfsleven, maakt het voor hem een waardevolle manier om de transitie aan te jagen; de kracht van het collectief.

 

Ertuğ hoopt als bestuurslid en penningmeester bij REIJE de beweging te ondersteunen met zijn kennis, ervaring en netwerk. Tegelijkertijd stelt hij zich lerend op en hoopt ook in deze functie, in contact met anderen, sterker te staan in de stappen die we als mens, maatschappij en wereld moeten maken.