Vervolg advies

Hulp en ondersteuning van een energiecoach

Heb je een Woning Energie Scan gehad en heb je nog andere vragen? Een energiecoach kan je helpen met deskundig en onafhankelijk advies.

Samen met de energiecoach bespreek je jouw specifieke vraag. Die vraag kan bijvoorbeeld gaan over vloer-, dak-, gevelisolatie, kozijnen en/of deuren. Of over het zo duurzaam mogelijk verwarmen van de woning en het gebruik van warm water, bijvoorbeeld met een warmtepomp.

Maar het kan ook zijn dat je vragen hebt over verschillende offertes van zonnepanelen of over financierings- en subsidiemogelijkheden. De energiecoach denkt met je mee en helpt je om de juiste keuzes te maken.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het gewenste aanvullende advies en de benodigde tijd en wordt per keer beoordeeld op basis van 85 euro per uur, exclusief btw.

Advies aanvragen

Stuur een mail aan service@rijnenijsselenergie.nl met je specifieke vraag. Daarna neemt de energiecoach contact met je op voor een afspraak.

Uitvoering door lokale vakspecialisten

Ben je op zoek naar lokale bedrijven of leveranciers die jou kunnen helpen met jouw klus, bekijk de volgende sites voor een lokale vakspecialist: