Datum: 
24-05-2019
Tijd: 
16:00 - 19:00
Plaats: 
Halte 2030, Oude Kraan 72, Arnhem
Kom proosten met ValleiEnergie en Rijn en IJssel Energiecoöperatie! Op 24 mei om 16:30 wordt de samenwerkingsovereenkomst tussen Coöperatie ValleiEnergie en Rijn en IJssel Energiecoöperatie ondertekend. Hiermee bundelen we onze krachten om gemeenschappelijke doelstellingen te realiseren. Dit vieren we graag samen met jou!

Dit is een mooie volgende stap om lokaal groene energie op te wekken en een gemeenschap te vormen van mensen, bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij het opwekken en zelf benutten van regionale duurzame energie. Iedereen binnen het werkgebied van ValleiEnergie en Rijn en IJssel Energiecoöperatie kan mede-eigenaar worden van de collectieve energieprojecten. Hiermee ondersteunen we onze regio om duurzaam en zelfvoorzienend te worden. We willen de regionale economie (burgers en bedrijven) zo veel mogelijk laten (mee)verdienen aan duurzame energie.

Om elkaar te versterken en dubbel werk te voorkomen maken we met deze samenwerkingsovereenkomst afspraken over de verdeling, uitvoering en informatieuitwisseling over energie-opwekprojecten in gedeeld werkgebied: de gemeente Renkum.

Je bent dan ook namens beide energiecoöperaties van harte uitgenodigd op vrijdag 24 mei om 16.30 uur in Halte 2030 aan de Oude Kraan 72 in Arnhem.