Datum: 
21-03-2019
Tijd: 
16:00 - 17:30
Plaats: 
Parkrestaurant De Waard, Industriepark Kleefse Waard, Arnhem
Op 21 maart gaat het bij het energiecare om bewustwording en gedragsverandering.

Tijdens de energiecafe's van de afgelopen jaren hebben we veel Arnhemmers op het podium gezien die stappen zetten op het vlak van energiebesparen, zonnepanelen leggen, warmtepompen aanbrengen, schoon vervoer en andere verduuzamingsmaatregelen. Maar hoe krijgen we iedereen mee in de transitie? Daarover gaat het energiecafe op 21 maart 2019.

 

Niels Götz van 5plus1 neemt ons mee in de werking van onze hersenen en over de mechanismen die ons ervan weerhouden te doen wat we ‘deep down’ best wel willen.

Laura Witlox van Slim opgewekt! vertelt  over gedragsverandering en nudging.

Rick Tegelaar (atelier Rick Tegelaar) en Arno Geesink (KRAFT Architecten) vertellen over In4nite, een collectief waar ideeën en creativiteit van ontwerpers gecombineerd worden met de technische expertise van het op het IPKW gevestigde bedrijf Low & Bonar. Het resultaat was een groot succes tijdens de Dutch Design Week in 2017 en 2018!

Jeen Akkerman van JEEN vertelt over de bewustwordingscampagne Arnhem AAN.

Tot slot volgt nog een aantal pitches.

 

Om 16.30 uur start het inhoudelijk programma en de deuren zijn open vanaf 16.00 uur. De netwerkborrel start rond 17.30 uur.

De locatie is het ‘Parkrestaurant De Waard’ op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Westervoortsedijk 73 in Arnhem.

IPKW is goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Het parkeerterrein is voor de parkingang. Vanaf het parkeerterrein is het 5 minuten lopen naar het ‘Parkrestaurant De Waard’.

Voor informatie over de bereikbaarheid van IPKW met het Openbaar Vervoer en de auto:

https://www.ipkw.nl/contact/

 

In verband met de registratie vragen wij je uiterlijk 18 maart aan te melden voor het energy café bij maud.wolf@arnhem.nl