Agenda
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
10-12-2018
Wij wonen hier prachtig. Echt een plekje om te koesteren, ook voor de toekomst. Een groep enthousiastelingen in- en rondom de Weverstraat heeft de koppen bij elkaar gestoken om de kansen te verkennen voor duurzaamheid van woning en woonomgeving.!
10-12-2018 19:30 - 22:30 — Concertzaal
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Wil graag zonnepanelen plaatsen maar kan niet.

U wilt graag zonnepanelen installeren, maar kan ze niet op eigen dak installeren. Bijvoorbeeld omdat u in een monumentaal pand woont, of simpelweg een huurhuis heeft. Installeren op andermans dak is vaak niet rendabel. De wet is echter aan het veranderen.

De coöperatie wil alvast anticiperen op mogelijke aanpassingen in de wet en we zijn op zoek naar de mensen in onze regio die wel zonnepanelen willen, maar ze niet kunnen plaatsen. Om gezamenlijk op te kunnen trekken kunt u hieronder uw gegevens invullen. Wij houden u dan op de hoogte. U dient wel te wonen in het werkgebied van de coöperatie: Arnhem, Duiven, Doesburg, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort of Zevenaar.

 

Meld u hier aan

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.