Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam

Wij wonen hier prachtig. Echt een plekje om te koesteren, ook voor de toekomst. Een groep enthousiastelingen in- en rondom de Weverstraat heeft de koppen bij elkaar gestoken om de kansen te verkennen voor duurzaamheid van woning en woonomgeving.!
Wanneer 10-12-2018
van 19:30 tot 22:30
Waar Concertzaal
Voeg agenda item toe aan kalender vcal icon vCal
vcal icon iCal

Duurzaamheid is een opgave en een uitdaging. Ook en vooral dicht bij huis, in de wijk en de buurt. Een groep bewoners van de Weverstraat e.o. wil verkennen of er interesse is om duurzaamheid samen aan te pakken. Het kan gaan om gezamenlijke projecten op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen, elektrisch rijden etc.

Maar de burger wil natuurlijk eerst weten wat de gemeente van plan is en welke ondersteuning er mogelijk is. Daarom wordt er op 10 december een informatieavond gehouden.


Het programma:

De gemeente licht de plannen toe voor een toekomstig energie en duurzaamheidsbeleid.

 

Het Energie Loket Midden Gelderland vertelt over collectieve inkoopacties, maatwerk energieadvies en voorbeelden van collectieve acties.

 

In Oosterbeek bestaat er al een burgerinitiatief op het gebied van een duurzame wijk. De Stenen Kruis groep licht hun initiatieven toe.

 

Aan het eind van de avond willen we graag weten welke duurzaamheidsthema’s er leven in de Weverstraat e.o en wie mee wil doen aan een verdere uitwerking van deze ideeën?

De wijk Weverstraat en omstreken wordt omsloten door de Toulon van de Koogweg, Benedendorpsweg, Pieterbergseweg en Utrechtseweg. Maar als je er net buiten woont ben je natuurlijk ook welkom.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.