Tijdens de opening van De KAS worden de eerste Services in een Doos onder de bezoekers verloot.
Tijdens de opening van De KAS worden de eerste Services in een Doos onder de bezoekers verloot.
Agenda
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
10-12-2018
Wij wonen hier prachtig. Echt een plekje om te koesteren, ook voor de toekomst. Een groep enthousiastelingen in- en rondom de Weverstraat heeft de koppen bij elkaar gestoken om de kansen te verkennen voor duurzaamheid van woning en woonomgeving.!
10-12-2018 19:30 - 22:30 — Concertzaal
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Wethouder van Gastel opent Servicepunt de Kas.

Op 23 Januari opent Margreet van Gastel, wethouder van de gemeente Arnhem het servicepunt De KAS. Dit servicepunt is een onderdeel van de cooperatieve vereniging Rijn en IJssel Energie.

Bij dit servicepunt kan men terecht voor vragen en dienstverlening rond energiebesparing en het opwekken van energie. Daarnaast begeleidt De KAS kleinschalige energieprojecten en richt zij zich op het opzetten van passende financieringsopties en hulp bij het aanvragen van subsidies. Het bijzondere is dat De KAS een initiatief is van een lokale coöperatie waar particulieren en bedrijven lid van zijn.

 

De KAS is het verenigingsgebouw van de Rijn en IJssel Energie coöperatie. De KAS biedt ook werkplekken, vergaderruimte en andere diensten voor ZZP-ers en MKB-ers, die zich in de Arnhemse regio manifesteren op het gebied van duurzaamheid. Leden van de coöperatie kunnen hier met korting gebruik van maken.

 

Een van de eerst ontwikkelde producten van De KAS is ‘Service in een Doos’. Dit is een fysiek pakket met diverse vormen van dienstverlening op energiegebied (onder meer energiebesparing, energie advies op maat, diensten rond zonnepanelen, LED verlichting, overzichten lokale aanbieders, etc.) Het gemeenschappelijk kenmerk is dat de services de consumenten helpen de weg te vinden in de complexe markt van energiediensten en een laagdrempelige instap bieden voor mensen die met duurzaamheid aan de slag willen. De dienstverlening wordt geleverd door bedrijven in deze regio, in samenwerking met de coöperatie.

 

Tijdens de opening van De KAS worden de eerste Services in een Doos onder de bezoekers verloot.

 

Programma:

15:30 Inloop

16:00 Introductie: Jan de Wit

Officiële opening door Wethouder Margreet van Gastel en verloting van eerste

“Services in een Doos”

Een drankje en een hapje.

 

Lokatie:

Ir. J.P van muijlwijkstraat 21

6828 BP Arnhem

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.