Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Vooraanmelding windmolendeel Arnhem

Wil je delen in wind? Met een windmolendeel ben je mede eigenaar van een stukje windmolen en je profiteert van het rendement.

Meld je aan

Maar voor het zover is, moet er wel een windmolen staan. Dit gaat niet van vandaag op morgen. Met een vooraanmelding windmolendelen Arnhem wordt u ambassadeur van een windmolen op het grondgebied van Arnhem en krijg je:

  • Het recht om als eerste windmolendelen aan te schaffen; Je geeft de coöperatie extra financiën om burgerparticipatie te organiseren; Je wordt betrokken bij de bouw van de molen.

 

Ik betaal mijn vooraanmelding met:

 

De voorinschrijving verplicht je tot niks maar je bent dan wel een belangrijk ambassadeur van het windmolen project. Je bent dan nog geen lid van de coöperatie en heeft dus nog geen stemrecht op de ledenvergadering van de coöperatie. Klik hier om lid te worden van de coöperatie.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je schrijft je in en ontvangt een bevestigingsbrief op naam Wanneer de bouw wordt gegund en het rendement bekend is, sta je vooraan om de windmolendelen te kopen en bent je eigenaar van een stukje windmolen Zodra de molen er staat krijg je met een windmolendeel stroom van je eigen molen geleverd.

 

Vooraanmeldingen zijn er alleen voor particulieren.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.