Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Van Beek ondersteunt Rijn en IJssel Energie Cooperatie met voorbeeldprojecten

De Rijn en IJssel Energiecoöperatie startte onlangs met het op de kaart zetten van energieprojecten. Van Beek ondersteunt de coöperatie met succesvolle voorbeelden op het gebied van energiebesparing.

Eind van het jaar lanceren
Uitdagen met Energie, heet de database die nog dit jaar opgeleverd moet worden, met daarin succesvolle projecten op het gebied van energiebesparing en energieopwekking uit het verzorgingsgebied van de coöperatie. Naast Van Beek werken ook de in Arnhem gevestigde bedrijven Four Digits, Mick Ontwerpt, Watch-e, Infinitus en enkele particulieren mee aan het initiatief, dat ondersteund wordt door gemeente Arnhem. De eerste versie van de website, met bijbehorende database, wordt nog voor het einde van het jaar gelanceerd, is de verwachting.

 

Bonussysteem voor succesvolle initiatieven
Dit project betreft het opzetten van een database op internet, waarin helder te zien is waar zich organisaties bevinden die op enigerlei wijze een succesvolle energiebesparing of energie levering initiatief hebben uitgevoerd. Daaraan wordt in de toekomst een bonussysteem gekoppeld waarin op een eenvoudige en transparante manier punten verdiend kunnen worden door bedrijven en particulieren, die ingewisseld kunnen worden voor diensten.

 

www.vanbeek.com

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.