De rapportage Programma Energie made in Arnhem 2012, op volle kracht halverwege
De rapportage Programma Energie made in Arnhem 2012, op volle kracht halverwege
Agenda
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
10-12-2018
Wij wonen hier prachtig. Echt een plekje om te koesteren, ook voor de toekomst. Een groep enthousiastelingen in- en rondom de Weverstraat heeft de koppen bij elkaar gestoken om de kansen te verkennen voor duurzaamheid van woning en woonomgeving.!
10-12-2018 19:30 - 22:30 — Concertzaal
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Tussenrapportage EMIA

De gemeente Arnhem heeft een tussenrapportage gemaakt op het gebied van energie in Arnhem. Prettig leesvoer voor tijdens de kerst ;-)

De rapportage Programma Energie made in Arnhem 2012, op volle kracht halverwege, is als volgt ingedeeld:

 

Hoofdstuk 2 geeft een korte schets van programmaplan en convenant en gaat in op eerdere besluitvorming en de al genoemde amendementen en motie. In hoofdstuk 3 van dit rapport leest u hoe ver we zijn met de doelstellingen. Ook vindt u in dit hoofdstuk de stand van zaken op de resultaten van het programmaplan Arnhem Energiestad en de projecten van de partners uit het convenant Energie made in Arnhem. In hoofdstuk 4 trekken we hieruit conclusies en bevelen we aan waar in de resterende tijd van de coalitieperiode de focus gelegd zal moeten worden. In de bijlagen vindt u een samenvatting van moties en amendementen, de gedetailleerde overzichten van de stand van zaken van de doelstellingen en inspanningen uit het programmaplan en het convenant, informatie over de topsector energie Oost-Nederland en bronnen en verantwoording van de cijfers.

 

Lees hier het rapport

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.