Even stilstaan bij een mijlpaal in het leven van de cooperatie!
Even stilstaan bij een mijlpaal in het leven van de cooperatie!
Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Servicepunt De KAS geopend!

Op woensdag 23 januari is onder flinke belangstelling het servicepunt De Kas van de Rijn en IJssel energie coöperatie geopend.

Na een introductie van Jan de Wit, de voorzitter van de coöperatie heeft Margreet van Gastel, wethouder van de gemeente Arnhem met groot enthousiasme een tweetal services in een doos verloot: LED Gemak en Zuipverbruik. Beide dozen kunnen vanaf April ingewisseld worden, want vanaf dat moment zijn de dozen daadwerkelijk te verkrijgen.

 

Zonder iemand te kort te willen doen, zijn tijdens de opening verschillende mensen bedankt voor hun inzet om dit servicepunt in 4 weken voor elkaar te krijgen! Dit zijn Petra Lettink, Remke Cornelisse, Rene en Hielko Plantenga. En natuurlijk de consortiumpartners 2Switch, Portaal, de Gemeente Arnhem en de HAN.

 

Met het servicepunt is een belangrijk actie uit het coalitieakkoord van de gemeente Arnhem gerealiseerd. Zonder hun steun was het er nooit gekomen. In het bijzonder moet de onuitputtelijke inzet van David Willemsen van Groen links en Marion Visser, ambtenaar van de gemeente Arnhem nog vermeld worden.

 

Op naar een succesvol 2013!

 

Klik hier voor een foto impressie

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.