Deze samenwerking is een eerste uit een reeks van samenwerkingsverbanden die de coöperatie aan het ontwikkelen is
Deze samenwerking is een eerste uit een reeks van samenwerkingsverbanden die de coöperatie aan het ontwikkelen is
Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Samenwerking Dirkzwager Advocaten & Notarissen

Rijn en IJssel Energie Coöperatie en Dirkzwager Advocaten & Notarissen hebben op 5 december 2012 een samenwerkings-overeenkomst getekend. De samenwerking strekt zich uit over onderwerpen als kennisdeling, faciliteren en aangepaste tarieven voor dienstverlening.

De samenwerking tussen Dirkzwager Advocaten & Notarissen en de Rijn en IJssel Energie Coöperatie versterken de onderlinge doelstellingen.  De coöperatie richt zich op het vormen van een sterk netwerk van en voor lokale particulieren en bedrijven op het gebied van energie besparing en duurzame energie productie. Binnen Dirkzwager heeft de energiemarkt bijzondere aandacht. Juristen in verschillende rechtsgebieden zijn al jarenlang actief voor de energiesector, voor netbeheerders, leveranciers, producenten van gas en elektriciteit, meetbedrijven, woningbouwverenigingen en adviesbureaus. Daardoor beschikken zij over veel specifieke kennis van de energiemarkt. Ook geeft Dirkzwager met ondertekening van het convenant “Energie made in Arnhem” haar betrokkenheid met lokale ontwikkeling op dit gebied weer. Dirkzwager: “als ondertekenaar van het Energie Made in Arnhem convenant zien wij het belang van een duurzame energievoorziening in. Rijn en IJssel Energie is een partij die zich hiervoor op een unieke manier inzet”.

 

Rijn en IJssel Energie Coöperatie is een vereniging van particulieren en bedrijven, die elkaar opzoeken om samen duurzaamheid een stap verder te brengen. Dit wordt gedaan door het faciliteren van projectontwikkeling in werkgroepen, ondersteunen van externe projecten, ontwikkelen van marketing en verkoop ten behoeve van de ZZP en MKB leden.  Maar bijvoorbeeld ook door de productie en verkoop van energie weer lokaal te maken en de winsten weer in eigen zak terug te laten vloeien. Jan de Wit, voorzitter Rijn en IJssel Energie “Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om de kennis van onze partners op gebied van energierecht te versterken. Gezien de dynamiek in deze markt kan dat van onschatbare waarde zijn”.

 

Deze samenwerking is een eerste uit een reeks van samenwerkingsverbanden die de coöperatie aan het ontwikkelen is.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.