Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Overstappen op groengasauto loont

Rijden op groengas is goed voor een schone lucht, een duurzaam klimaat en voor de portemonnee. Reken zelf maar eens uit!

Er zijn nu door de stadsregio Arnhem-Nijmegen samen met dealers, importeurs, leasemaatschappijen en andere partners uit de autobranche drie onafhankelijk rekenmodellen ontwikkeld waarmee u kunt uitrekenen of een groengasauto ook voor u loont.

 

1.  Brandstofmodel

Het brandstofmodel is met name geschikt voor particulieren en de klein zakelijke markt. Dit model kent een beperkt aantal variabelen. Op basis van dit model kan snel inzicht worden verkregen in de kosten / baten van investering in een groen gas personenvoertuig.

Brandstofmodel

Handleiding brandstofmodel

 

2.  TCO grijs kenteken model
Het TCO (‘total cost of ownership’) grijs kenteken model is met name geschikt voor de grootzakelijke markt, wagenparkbeheerders en kopers en verkopers van bedrijfsvoertuigen (vrachtauto’s en bestelauto’s). Dit model is gebaseerd op een groter aantal variabelen. Op basis van dit model kan een gedetailleerd inzicht worden verkregen in de kosten / baten van investering in een groen gas vrachtauto of bestelauto.

TCO grijs kenteken model

Handleiding TCO modellen

 

3.  TCO geel kenteken model
Het TCO (‘total cost of ownership’) geel kenteken model is met name geschikt voor de grootzakelijke markt, wagenparkbeheerders en kopers en verkopers van bedrijfsvoertuigen (personenauto’s tot een maximum van 9 personen).  Dit model is gebaseerd op een groter aantal variabelen. Op basis van dit model kan een gedetailleerd inzicht worden verkregen in de kosten / baten van investering in een groen gas bedrijfsauto voor personenvervoer.

 

TCO geel kenteken model

Handleiding TCO modellen

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.