Agenda
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
10-12-2018
Wij wonen hier prachtig. Echt een plekje om te koesteren, ook voor de toekomst. Een groep enthousiastelingen in- en rondom de Weverstraat heeft de koppen bij elkaar gestoken om de kansen te verkennen voor duurzaamheid van woning en woonomgeving.!
10-12-2018 19:30 - 22:30 — Concertzaal
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Open dag 'Nul-op-de-Meter' huizen van Stroomversnelling

Op woensdag 19 februari a.s. organiseert het team Stroomversnelling een open dag in 4 rijwoningen die energieneutraal zijn gerenoveerd. In Arnhem wordt een woning in de Van Speykstraat 80 opengesteld.
Wanneer 19-02-2014
van 09:00 tot 17:00
Voeg agenda item toe aan kalender vcal icon vCal
vcal icon iCal

In december 2013 zijn in Nederland vier rijwoningen verbouwd naar Nul-op-de-Meter. Dit zijn de eerste vier prototypen van de Stroomversnelling voor huurwoningen. De woningen geven een indruk waar we in de Stroomversnelling Koopwoningen naartoe werken. Meer informatie over de Stroomversnelling voor huurwoningen op http://www.stroomversnelling.net/

 

Energiesprong nodigt u uit voor een bezoek aan (een of meer van) de eerste vier prototypen van de Stroomversnelling voor huurwoningen. Op woensdag 19 februari verzorgen de bouwers én de eigenaren van de woningen rondleidingen door de woningen. U ziet het resultaat van de verbouwing, ervaart het comfort én hoort hoe resultaat tot stand is gekomen. In iedere woning zijn ook mensen van het team Stroomversnelling Koopwoningen van Energiesprong aanwezig om u te informeren.

 

De open dag is bestemd voor deelnemers en belangstellenden van de Stroomversnelling Koopwoningen. Fijn als u anderen ook enthousiasmeert!

Meldt u en uw gasten uiterlijk 14 februari as. aan voor een bezoek aan een of meer prototypen met behulp van bijgaand antwoordformulier.

 

Aanmelden is noodzakelijk. Dat via een mail naar denise.vandenbroek@platform31.nl ovv welk huis u bezoeken wilt.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.