Stil, snel, schoon, makkelijk te onderhouden en zuinig in gebruik (100 km = €0,40)
Stil, snel, schoon, makkelijk te onderhouden en zuinig in gebruik (100 km = €0,40)
Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Ontvang tot €750 subsidie bij aanschaf e-scooter

Lever uw oude bedrijfsbrommer in en ontvang maximaal €750 subsidie bij aanschaf nieuwe elektrische scooter. (Let op: alleen voor ondernemers)

Op zoek naar een nieuwe scooter of brommer? Koop dan een elektrische scooter! Stil, snel, schoon,  makkelijk te onderhouden en zuinig in gebruik (100 km = €0,40). Ze maken nauwelijks geluid en stoten geen vervuilende stoffen uit.

 

 

 

 

Stiller,schoner en slimmer

Behalve milieuvriendelijk en duurzaam zijn de e-scooters ook vriendelijk voor je portemonnee.

 

De e-scooter is een geweldig alternatief voor vervuilende brommers/scooters én de auto; iedereen kan bijdragen aan een schonere, duurzame toekomst! Schaf hem nu aan en ontvang tot 1 oktober 2013 30% terug van de aanschafwaarde indien u uw oude brommer laat slopen.

 

Alleen voor nieuwe e-scooters

De e-scooter moet nieuw gekocht zijn (ná toekenning van de subsidieaanvraag) bij een bedrijf met een “RDW-erkenning bedrijfsvoorraad” en de koper moet een geldig rijbewijs hebben. De subsidie is voor ondernemers in Arnhem. Zij kunnen een bijdrage krijgen voor maximaal vijf scooters. De uitgebreide voorwaarden vindt u op www.arnhem.nl.

 

Hoogte bijdrage

De gemeente Arnhem subsidieert tot 1 oktober 2013 de aanschaf van een e-scooter. U ontvangt 30 %  van de aanschafwaarde, tot een maximum van € 750,-, indien u uw oude brommer laat slopen. Wees er snel bij want bij deze regeling geldt: op=op.

 

Hoe?

Ga naar deze link

Het ingevulde formulier kunt u direct verzenden, samen met een kopie van het rijbewijs en de offerte. Er wordt subsidie verstrekt voor scooters aangeschaft tussen 21 januari 2013 en 1 oktober 2013, maar u dient eerst een aanvraag in alvorens een scooter aan te schaffen. Zodra wij het ingevulde uitkeringsformulier met een bewijs van aankoop hebben ontvangen wordt het subsidiebedrag aan u overgemaakt.

 

Waarom?

De gemeente promoot de elektrische scooter, om daarmee een bijdrage te leveren aan een schone, duurzame toekomst en de doelen van het stadsprogramma Energie made in [Arnhem].Voor meer informatie zie www.arnhem.nl/energie.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.