Led party is een gratis dienst van de cooperatie en DE manier om eenvoudig ervaring met ledlampen op te doen.
Led party is een gratis dienst van de cooperatie en DE manier om eenvoudig ervaring met ledlampen op te doen.
Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

led party een groot succes

Eerlijke, biologische thee en cake staan klaar, familie en vrienden zijn binnen, gordijnen gaan dicht en de party begint!

Voor de Led-party kun je iedereen uitnodigen die je kent. In mijn geval is er vooral familie dus broer Ongeduld mag als eerste zeggen welke lampen hij wil zien. “Spotjes, ik heb spotjes nodig, laat maar zien”. Ik draai om de beurt drie verschillende spotjes in de fitting en laat zien wat voor effect de spotjes hebben op de houten tafels die broer maakt. “Ja, die ene, doe er daar maar vier van!”.

 

De gastvrouw is als tweede aan de beurt. Alle mogelijke lampen worden in de tafellamp gedraaid. Na het vergelijken komt een winnaar uit de bus: een lamp die de kroonluchter prachtig laat blinken en warm licht geeft. Een groot verschil met de huidige, goedkope Led-lamp.

 

Een passende lamp vinden voor de plafonnières is iets avontuurlijker dan een bureaulamp. Het scheelt als de ladder en de schroevendraaier al klaar staan. Trap op, plafonnière los, gloeilamp er uit, Led-lamp er in, kap er weer op, lamp aan een kijken of het gewenste licht gecreëerd wordt!

 

Als na zo'n party blijkt dat maar één lamp geschikt is voor jouw lievelingslamp, dan kun je de conclusie trekken dat je in de bouwmarkt gegarandeerd een miskoop zou hebben gedaan. Daarom zijn we blij dat we eerst zo veel lampen kunnen testen voor we onze lampen vervangen.

 

Na aanschaf van de Led-lampen, getest op de Led-party hebben we gegarandeerd nog jaren plezier van mooi licht. Dexe Led-party was in ieder geval gezellig en zinvol en de cake was met slagroom ook heerlijk!

 

Matty.

 

Redactie:

meer over de LED party is hier te lezen

Of neem direct contact met ons op voor een afspraak voor een Led Party: service@rijnenijsselenergie.nl of +31 85 401 17 62

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.