Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

ICT beheerder/webmaster aangesteld

Deze maand heeft het bestuur Harry Rikken met open armen ontvangen als ICT beheerder/webmaster. Harry stelt zich hierbij voor.

Mijn naam is Harry Rikken en ik heb me sinds enkele weken aangesloten bij de Rijn en IJssel Energie Coöperatie. Ik heb ruim 30 jaar werkervaring in de IT sector.  Daarbinnen heb ik een keur aan functies vervuld variërend van hardware engineer (dat in de jaren 80 nog een echt ‘vak’ was) tot IT adviseur, van marketing- en verkoop van diensten tot IT Manager van een grote onderneming. Heden ten dage ben ik projectleider.

 

Enkele weken geleden las ik in de Gelderlander een artikel over de Rijn en IJssel Energie Coöperatie. Het artikel sprak me erg aan omdat de Coöperatie zich uitsluitend richt op duurzame energie(-opwekking) en daarbij het belang van de consument – u en ik – voorop stelt. Vervolgens ging ik naar de website en las daar met veel belangstelling de doelstellingen van de Coöperatie en de wijze waarop de organisatie is vormgegeven. De resultaten die de Coöperatie boekt komen uiteindelijk ten voordele van de Coöperatieleden en de leden kunnen ook invloed uitoefenen op het beleid.

 

De sollicitatie op de vacante functie van webmaster  was voor mij dan ook een no-brainer en na een aantal inspirerende gesprekken met bestuursleden was de zaak beklonken.

 

De kennis en ervaring die ik in deze posities heb opgebouwd zal ik genereus en met veel enthousiasme aan de Coöperatie ter beschikking stellen, immers, de komende maanden zal er nog veel te doen zijn op het gebied van de automatisering.  Dit geldt zowel voor het maken van plannen, het regel- en doe-werk en het bijstaan van leden van de Coöperatie bij het dagelijkse gebruik van de automatiseringsmiddelen.

 

Ik zie er naar uit om u binnenkort op een van onze bijeenkomsten te ontmoeten.

 

Harry.

 

NB: meer over Harry is te lezen op linkedin

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.