Gratis energiescan ter waarde van 250 euro voor MKB in Arnhem
Gratis energiescan ter waarde van 250 euro voor MKB in Arnhem
Agenda
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
10-12-2018
Wij wonen hier prachtig. Echt een plekje om te koesteren, ook voor de toekomst. Een groep enthousiastelingen in- en rondom de Weverstraat heeft de koppen bij elkaar gestoken om de kansen te verkennen voor duurzaamheid van woning en woonomgeving.!
10-12-2018 19:30 - 22:30 — Concertzaal
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Gratis energiescan voor MKB’ers

MKB-ondernemers die willen besparen op hun energiekosten kunnen een gratis energiescan krijgen ter waarde van 250 euro. De gemeente Arnhem die zich inzet voor energiebesparing via het programma Energie made in [Arnhem] maakt het mogelijk dat de eerste 50 ondernemers die zich in december melden de scankosten vergoed krijgen. Het bedrijf klimaatroute voert deze scans in opdracht van de gemeente Arnhem uit.

Klimaatroute brengt met hun quickscan binnen een week de meest lucratieve besparingen in beeld, met duidelijkheid over investeringskosten en terugverdientijden. Klimaatroute begeleidt ook de vervolgstappen, o.a. met hoge inkoopkortingen en voorfinancieringsmogelijkheden.

 

Kans grijpen

Wethouder Margreet van Gastel: “Iedereen kan in deze tijd een kostenbesparing goed gebruiken. Als wij met dit initiatief ondernemers én ons klimaat hiermee helpen, doen we dat graag. Ik hoop van harte dat ondernemers deze kans grijpen!”

 

Terugverdienen

Arnhem maakt zich sterk voor energiebesparing. Wie energie bespaart helpt het klimaat, voorkomt vervuiling en spaart kostbare grondstoffen. En het is goed voor de portemonnee! Juist in deze koude en donkere wintermaanden gebruiken we veel (te veel) energie. Het beter inregelen van verwarming bijvoorbeeld levert per direct geld op. Een investering in led-verlichting kan binnen 1,5 jaar zijn terugverdiend, met al vanaf de eerste maand een blijvende besparing van soms wel 70% op de energiekosten.

 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.klimaatroute.nl of telefonisch via 026 - 700 97 42.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.