George
George
Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

George Lagerberg nieuw bestuurslid.

George is de laatste bestuursvergadering gekozen tot nieuw bestuurslid. Hij stelt zich hierbij aan u voor.

Hallo, ik ben George Lagerberg, inmiddels 63 jaar. Getrouwd en we hebben 2 kinderen die inmiddels hun eigen gezin hebben gesticht. Sinds 1986 heb ik gewerkt bij energiebedrijven. Begonnen bij het Arnhemse Gewab, daarna via PGEM bij Nuon. Vanaf 2006 ben ik zelfstandig consultant en werk als ZZP'er vaak voor energiebedrijven, zowel bij leveranciers als netwerkbedrijven. Bij Nuon en als ZZP'er heb ik me bezig gehouden met de Klant, de klantondersteunende organisatie binnen het energiebedrijf, de facturering en incasso van energiekosten en de ondersteunende ICT. Als Manager Klantenservice ben ik mede verantwoordelijk voor de eerste zonnecollectoren (voor warmwatervoorziening) in Arnhem, de introductie van spaarlampen via een marktkraam en nog zo veel meer.

Ik woon inmiddels bijna 35 jaar in Arnhem, ben een periode voorzitter geweest van Groen Links Arnhem. Heb in meerdere posities bestuurlijke ervaring opgedaan. Graag wil ik mijn kennis en ervaring van de energiewereld gebruiken om meer energie duurzaam op te wekken.
Meer informatie over George op linkedin
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.