Elektrische winkelbus
Elektrische winkelbus
Agenda
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
10-12-2018
Wij wonen hier prachtig. Echt een plekje om te koesteren, ook voor de toekomst. Een groep enthousiastelingen in- en rondom de Weverstraat heeft de koppen bij elkaar gestoken om de kansen te verkennen voor duurzaamheid van woning en woonomgeving.!
10-12-2018 19:30 - 22:30 — Concertzaal
Weverstraat e.o. Oosterbeek Duurzaam
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Elektrische winkelbus voor Geitenkamp

Vanaf woensdag 5 juni beschikt winkelcentrum Geitenkamp over een eigen 100% elektrische Winkelbus. De elektrische winkelbus is een klantendienst van de winkeliers. Klanten van het Marktplein worden thuis opgehaald en weer met de volle boodschappentassen naar huis gebracht.

De winkelbus is een initiatief van ondernemers dat mede mogelijk wordt gemaakt door het Ondernemersfonds Arnhem, Albert Heijn, gemeente Arnhem, Portaal, Volkshuisvesting, Vivare en uiteraard de Winkeliersvereniging Geitenkamp.

De Winkelbus biedt vooral voor vele minder valide wijkbewoners in Geitenkamp en de omliggende wijken en zorginstellingen voor ouderen in de buurt een uitkomst. De winkelbus heeft ook een sociaal effect: langdurige werklozen en vrijwilligers uit de wijk worden als chauffeur ingezet en daarmee maatschappelijk geactiveerd en betrokken.  De winkelbus rijdt op dinsdag, donderdag en zaterdag. Op maandag, woensdag en vrijdag worden themadagen georganiseerd waarvoor klanten naar het plein worden vervoerd.

Het initiatief past in een nieuwe aanpak van het winkelcentrum om het ondernemers- en bezoekersklimaat te verbeteren. Zo is de winkeliersvereniging een nieuw leven ingeblazen en is Farzad Ghaus sinds een jaar als winkelpleinmanager in Geitenkamp werkzaam.

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.