Investeer nu in Montessori college, Zuivelboerderij en winddelen.
Investeer nu in Montessori college, Zuivelboerderij en winddelen.
Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Drie crowdfundingacties van start: Montessori college, Zuivelboerderij en windmolendelen.

Eind november zijn bij de Rijn en IJssel Energie Coöperatie drie crowdfunding acties gestart. U kunt nu bijdragen aan zonnepanelen voor het Montessori college, voorinschrijven op zonnepanelen bij de Zuivelboerderij IJsseloord of u vooraanmelden voor windmolendelen van een windmolen.
Drie crowdfundingacties van start: Montessori college, Zuivelboerderij en windmolendelen.

Investeer nu in Montessori college, Zuivelboerderij en winddelen.

Klik hier om mee te doen!

 

De coöperatie zet zich in voor allerlei vormen van energiebesparing en energieopwekking. Op het gebied van opwekking zijn er nu drie crowdfunding projecten. Dit is een eerste aftrap. De komende tijd wordt dit aantal uitgebreid. De keuze is al wel gevarieerd.

 

Het Montessori college heeft ruimte voor 25 zonnepanelen. Het gebruikt deze voornamelijk educatief. Vele partijen hebben hieraan bijgedragen, maar er is nog ongeveer 10.000 euro te kort. Met 8% rendement is dit een goede investering.

 

Ook kunt u alvast voorinschrijven op zonnepanelen van de Zuivelboerderij IJsseloord. De Zuivelboerderij IJsseloord in Arnhem heeft een grote schuur waar veel zonnepanelen op kunnen. De Zuivelboerderij schaft de zonnepanelen aan. U kunt hierin investeren en krijgt in ruil daarvoor per jaar voor een vast bedrag producten uit de Boerderijwinkel. U kunt kiezen uit heerlijke eigengemaakte zuivelproducten, kazen, diervriendelijk vlees en vele andere streekproducten.

 

Tevens kunt u zich alvast aanmelden voor windmolendelen. Met een windmolendeel bent u mede-eigenaar van een stukje windmolen en u profiteert van het rendement. Maar voor het zover is, moet er wel een windmolen staan. Dit gaat niet van vandaag op morgen. Met een vooraanmelding windmolendelen Arnhem wordt u ambassadeur van een windmolen op het grondgebied van Arnhem en krijgt u het recht om als eerste windmolendelen aan te schaffen. Zo  geeft u de coöperatie extra financiën om burgerparticipatie te organiseren.

 

Jan de Wit, voorzitter Rijn en IJssel Energie Coöperatie: “crowdfunding is een mooie manier om betrokkenheid te tonen, met ook nog eens een groter rendement dan op een spaarrekening. Kleine en grote bedragen zijn welkom!” Meer informatie over deze projecten is te vinden op www.rijnenijsselenergie.nl/samen

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.