Agenda
Cooperatiecafe 18 mei
18-05-2018
Graag nodigen wij u uit voor het Cooperatiecafe op vrijdag 18 mei van 16.00 tot 18.00 uur. Dit Coöperatiecafe nemen wij u mee in de wereld van het Energieloket Midden Gelderland.
18-05-2018 16:00 - 18:00 — Molenplaats, Sonsbeek
Cooperatiecafe 18 mei
Aankomende agenda items...
Nieuws
Zonnepanelen op Elzenhof? 11-04-2018
Er is een samenwerkings-overeenkomst gesloten met Boer Wilco Nieuwenhuis van de Elzenhof voor een postcoderoosproject.
Zonnepanelen op Elzenhof?
Duurzaamheidslening gemeente Arnhem 01-04-2018
Vanaf 3 april kunt u een lening aanvragen bij de gemeente Arnhem voor duurzame maatregelen aan uw huis.
Duurzaamheidslening gemeente Arnhem
Subsidies en leningen 20-03-2018
Elk coöperatie café wordt een specifiek thema besproken waar we een kwartiertje bij stilstaan. Dit keer was het de wondere wereld van subsidies en leningen voor energieopwekking en besparen.
Subsidies en leningen
ArnhemAANdag 17-03-2018
We starten maandag 12 maart a.s. het project Arnhemaandag: 10 verschillende huishoudens zullen 10 weken pogen om energieneutraal te leven.
ArnhemAANdag
Info

Doe mee met Windpark Koningspleij!

Je eigen windmolen in de stad Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen! We zoeken ook ambassadeurs.

Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) ontwikkelt samen met lokale partners vier windmolens ten noorden van de Pleij Route. Ook jij kan meedoen.

 

Je eigen windmolen in de stad
Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen!

 

Samen investeren
Door samen in windmolens te investeren leveren we een flinke bijdrage aan het percentage schone lokaal geproduceerde energie in Arnhem.

Je investering is niet alleen goed voor mens en milieu maar heeft ook een financieel voordeel. Nog niet alle gegevens zijn bekend, maar we maken een schatting van 6% rendement over een looptijd van 20 jaar. Dat is flink meer dan bij de bank.

 

Spreek je steun uit!
We streven ernaar om eind 2018 de eerste stroom te leveren. Maar voordat we de molens kunnen bouwen, willen we graag laten zien dat we dit, als

inwoners van de regio Arnhem, echt met elkaar doen. Ook als je geen aandelen overweegt te kopen kun je ons helpen door je steun uit te spreken op via www.windparkkoningspleij.nl .  Zo laat je zien dat je lokaal geproduceerde duurzame energie belangrijk vindt!

 

Verzeker jezelf van een windaandeel

Er zijn een beperkt aantal windaandelen beschikbaar. Wil jij je verzekeren van een windaandeel? Voor 25 euro schrijf je je alvast in. Dan ben je er als eerste bij als we in het voorjaar van 2018 de windaandelen uitgeven.

www.windparkkoningspleij.nl

 

En wordt ambassadeur!
We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen vertellen over Windpark Koningspleij en alle vragen beantwoorden die mensen hebben.
Daarbij kunnen we enthousiasme mensen goed gebruiken!
Help bijvoorbeeld mee bij onze infostand tijdens een of meerdere evenementen.
U kunt contact opnemen met xeni.frencken@rijnenijsselenergie.nl of 0645752456.

 

 


Realisatie door Four Digits op basis van Plone.