Agenda
Stookjerijk 2017
28-11-2017
Stookjerijk 2017: op weg naar een energieneutrale huursector Op 28 november is het weer zover. Het jaarlijkse Stookjerijk-event in Utrecht, waar de kopstukken uit de sector bij elkaar komen om te discussieren over energiebesparing in de sociale huursector. Voor wethouders, woningcorporaties en huurdersorganisaties niet te missen. Het programma en de 10 genomineerden zijn inmiddels bekend. In deze nieuwsbrief lees je er alles over. Heb je je nog niet aangemeld?
28-11-2017 18:00 - 21:00 — Stadskantoor van de gemeente Utrecht, Stadsplateau 1.
Stookjerijk 2017
Algemene Ledenvergadering 7 december
07-12-2017
Op 7 december houdt de Rijn en IJssel Energiecoöperatie haar Algemene Ledenvergadering.
07-12-2017 20:00 - 22:30 — Wordt bekend gemaakt
Algemene Ledenvergadering 7 december
Warm de winterdagen door
12-12-2017
‘Energiebesparend en toch warm de winterdagen door’ Hoeveel stroom gebruiken uw apparaten, wat is de weg naar een gasloze wijk en wat weet u over energie besparen? Dinsdag 12 december organiseert Spijkerenergie een avond waar antwoorden gegeven worden op deze vragen.
12-12-2017 19:30 - 21:30 — De Lommerd, Spijkerstraat 185a, 6828 DC Arnhem.
Warm de winterdagen door
Klimaatstraatfeest
14-04-2018
Op zaterdag 14 april 2018 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.
14-04-2018 00:00
 Klimaatstraatfeest
Aankomende agenda items...
Nieuws
Film Windpark op RTV Arnhem 22-11-2017
OP RTV Arnhem is deze week een item uitgezonden over Windpark Koningspleij.
Film Windpark op RTV Arnhem
Mijlpalen 22-11-2017
Rijn en IJssel Energiecoöperatie hoopt de komende weken twee belangrijke mijlpalen te behalen!
Mijlpalen
Inkoopactie Arnhem, Renkum, Rheden en Roozendaal 22-11-2017
In opdracht van gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal is het ELMG aan de gang gegaan om samen met Winst uit je Woning geschikte partijen selecteren die de maatregelen goed en tegen een scherpe prijs kunnen uitvoeren.
Inkoopactie Arnhem, Renkum, Rheden en Roozendaal
Krijg live inzicht in je stroomverbruik 22-11-2017
Onze partner Greenchoice heeft een hulpmiddel om uw stroomgebruik te volgen. BOKS live.
Krijg live inzicht in je stroomverbruik
Info

Doe mee met Windpark Koningspleij!

Je eigen windmolen in de stad Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen! We zoeken ook ambassadeurs.

Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) ontwikkelt samen met lokale partners vier windmolens ten noorden van de Pleij Route. Ook jij kan meedoen.

 

Je eigen windmolen in de stad
Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen!

 

Samen investeren
Door samen in windmolens te investeren leveren we een flinke bijdrage aan het percentage schone lokaal geproduceerde energie in Arnhem.

Je investering is niet alleen goed voor mens en milieu maar heeft ook een financieel voordeel. Nog niet alle gegevens zijn bekend, maar we maken een schatting van 6% rendement over een looptijd van 20 jaar. Dat is flink meer dan bij de bank.

 

Spreek je steun uit!
We streven ernaar om eind 2018 de eerste stroom te leveren. Maar voordat we de molens kunnen bouwen, willen we graag laten zien dat we dit, als

inwoners van de regio Arnhem, echt met elkaar doen. Ook als je geen aandelen overweegt te kopen kun je ons helpen door je steun uit te spreken op via www.windparkkoningspleij.nl .  Zo laat je zien dat je lokaal geproduceerde duurzame energie belangrijk vindt!

 

Verzeker jezelf van een windaandeel

Er zijn een beperkt aantal windaandelen beschikbaar. Wil jij je verzekeren van een windaandeel? Voor 25 euro schrijf je je alvast in. Dan ben je er als eerste bij als we in het voorjaar van 2018 de windaandelen uitgeven.

www.windparkkoningspleij.nl

 

En wordt ambassadeur!
We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen vertellen over Windpark Koningspleij en alle vragen beantwoorden die mensen hebben.
Daarbij kunnen we enthousiasme mensen goed gebruiken!
Help bijvoorbeeld mee bij onze infostand tijdens een of meerdere evenementen.
U kunt contact opnemen met xeni.frencken@rijnenijsselenergie.nl of 0645752456.

 

 


Realisatie door Four Digits op basis van Plone.