Agenda
Algemene Ledenvergadering
04-10-2017
Tijdens de vergadering zullen besluiten genomen worden over Wind. Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk.
04-10-2017 20:00 - 22:30
Arnhem Klimaatbestendigers Symposium
06-10-2017
Programma en aanmelden https://www.arnhemklimaatbestendig.nl/arnhem-klimaatbestendigers-symposium-6-oktober
06-10-2017 15:30 - 17:00 — HAN Campus, Ruitenberglaan 26 Arnhem
Arnhem Klimaatbestendigers Symposium
Kiemt Najaarscongres: So Far, So Good? Creative Energy in Progress
09-10-2017
De wereld van energietechnologie is flink in beweging. Samen met de participanten versnelt Kiemt de energietransitie in Oost-Nederland en daarbuiten. Maar waar staan we nu eigenlijk? Hoe kunnen we de energietransitie op innovatieve en creatieve wijze (versneld) voortzetten? Graag nodigen wij u uit om het Kiemt Najaarscongres 2017 bij te wonen op maandag 9 oktober in de nieuwe concertzaal van Musis Stadstheater in Arnhem.
09-10-2017 12:15 - 17:00 — Musis Stadstheater, Arnhem
Kiemt Najaarscongres: So Far, So Good? Creative Energy in Progress
Inschrijving Klimaatstraatfeest start
10-10-2017
Het HIER Klimaatstraatfeest is al tien jaar lang de grootste en leukste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Het idee achter de competitie is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen van 10 oktober 2017 – 31 maart 2018.
10-10-2017 00:00 — Overal in Nederland, dus ook jouw straat
Inschrijving Klimaatstraatfeest start
Aankomende agenda items...
Nieuws
Arnhem gaat AAN! 19-09-2017
Op zaterdag 23 september a.s. worden zo'n 25 Arnhemse duurzame energieinitiatieven getoond. In Arnhem zijn we goed bezig. Van Malburgen tot Hoogkamp, Van Schuytgraaf tot Presikhaaf, door heel Arnhem tonen inwoners, verenigingen, instellingen en bedrijven op welke wijze zij energie besparen, of hoe zij duurzaam energie opwekken.
Arnhem gaat AAN!
Rijn en IJssel Energiecooperatie gaat voor zonnepark Koningspleij 18-09-2017
Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) dingt mee naar de energietender van gemeente Arnhem voor het Zonnepark Koningspleij.
Rijn en IJssel Energiecooperatie gaat voor zonnepark Koningspleij
Mis niks en meld je aan voor nieuwsbrief Energieloket 05-09-2017
Vanaf oktober komt er elke maand een nieuwsbrief van het Energieloket Midden Gelderland uit vol nieuws over energiebesparen in deze regio.
Mis niks en meld je aan voor nieuwsbrief Energieloket
Participeren? 05-09-2017
Meedoen kan bij de Energiecooperatie. Op dit moment kunt u zich voorinschrijven voor windmolenaandelen. U kunt ook een woonwensenscan uit laten voeren of klant worden voor uw energie. Ook zoeken wij nog medewerkers, kijk bij onze vacatures.
Participeren?
Info

Doe mee met Windpark Koningspleij!

Je eigen windmolen in de stad Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen! We zoeken ook ambassadeurs.

Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) ontwikkelt samen met lokale partners vier windmolens ten noorden van de Pleij Route. Ook jij kan meedoen.

 

Je eigen windmolen in de stad
Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen!

 

Samen investeren
Door samen in windmolens te investeren leveren we een flinke bijdrage aan het percentage schone lokaal geproduceerde energie in Arnhem.

Je investering is niet alleen goed voor mens en milieu maar heeft ook een financieel voordeel. Nog niet alle gegevens zijn bekend, maar we maken een schatting van 6% rendement over een looptijd van 20 jaar. Dat is flink meer dan bij de bank.

 

Spreek je steun uit!
We streven ernaar om eind 2018 de eerste stroom te leveren. Maar voordat we de molens kunnen bouwen, willen we graag laten zien dat we dit, als

inwoners van de regio Arnhem, echt met elkaar doen. Ook als je geen aandelen overweegt te kopen kun je ons helpen door je steun uit te spreken op via www.windparkkoningspleij.nl .  Zo laat je zien dat je lokaal geproduceerde duurzame energie belangrijk vindt!

 

Verzeker jezelf van een windaandeel

Er zijn een beperkt aantal windaandelen beschikbaar. Wil jij je verzekeren van een windaandeel? Voor 25 euro schrijf je je alvast in. Dan ben je er als eerste bij als we in het voorjaar van 2018 de windaandelen uitgeven.

www.windparkkoningspleij.nl

 

En wordt ambassadeur!
We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen vertellen over Windpark Koningspleij en alle vragen beantwoorden die mensen hebben.
Daarbij kunnen we enthousiasme mensen goed gebruiken!
Help bijvoorbeeld mee bij onze infostand tijdens een of meerdere evenementen.
U kunt contact opnemen met xeni.frencken@rijnenijsselenergie.nl of 0645752456.

 

 


Realisatie door Four Digits op basis van Plone.