Agenda
Bijeenkomst over hulpmiddelen voor lokale energietransit
27-02-2018
Op 27 februari wordt een bijeenkomst georganiseerd waarin dieper wordt ingegaan op de processtappen bij lokale energietransitie en welke hulpmiddelen bestaan om van uw lokale energietransitie een succes te maken.
27-02-2018 12:00 - 17:00 — Stadskantoor, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht
Bijeenkomst over hulpmiddelen voor lokale energietransit
Energy Cafe
15-03-2018
Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment van het netwerk dat maandelijks wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand.
15-03-2018 16:30 - 18:30 — showroom Arnhem, Langstraat 20
Energy Cafe
Cooperatiecafe
16-03-2018
Op 16 maart houden wij van 16.00 tot 19.00 uur het Coöperatiecafe. Onder het genot van een drankje praten we met elkaar over de ontwikkelingen binnen de Coöperatie.
16-03-2018 16:00 - 18:00
Cooperatiecafe
Klimaatstraatfeest
14-04-2018
Op zaterdag 14 april 2018 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.
14-04-2018 00:00
 Klimaatstraatfeest
Aankomende agenda items...
Nieuws
Nieuwe penningmeester 13-02-2018
Tijdens de ledenvergadering van 24 januari 2018 hebben de leden Derk te Bokkel benoemd als bestuurslid met als functie Penningmeester. George Lagerberg blijft wel gewoon algemeen bestuurslid.
Nieuwe penningmeester
Cooperatiecafe op 16 februari gaat niet door 13-02-2018
Helaas kan het Coöperatiecafé van vrijdag 16 februari niet doorgaan. Tijdens de planning van de cafe's is onvoldoende gerealiseerd dat veel scholen een week eerder dan de officiële schoolvakantiewerk vrij hebben genomen. Het eerstvolgende cafe is nu 16 maart.
Hoge opkomst bij avond over isoleren in Dieren-West 08-02-2018
Zo’n 80 bewoners uit de wijk Dieren-West waren afgekomen op de avond over isoleren, georganiseerd door de Werkgroep Duurzaam Dieren-West.
Hoge opkomst bij avond over isoleren in Dieren-West
Oproep: Bos zoekt Buurt 08-02-2018
Gemeente Rheden krijgt een Tiny Forest! Een Tiny Forest is een dichtbegroeid, biodivers en inheems bos ter grootte van een tennisbaan. Dit minibos is een prettige plek voor vlinders, vogels, bijen, kleine zoogdieren én voor mensen. Een Tiny Forest is namelijk een bos van en voor de buurt. Het bos wordt een groene ontmoetingsplek in de wijk, waar kinderen en buurtbewoners van de natuur kunnen leren en genieten.
Oproep: Bos zoekt Buurt
Info

Doe mee met Windpark Koningspleij!

Je eigen windmolen in de stad Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen! We zoeken ook ambassadeurs.

Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) ontwikkelt samen met lokale partners vier windmolens ten noorden van de Pleij Route. Ook jij kan meedoen.

 

Je eigen windmolen in de stad
Drie van de vier windmolens kunnen écht van de burgers van Arnhem en omgeving worden. Door windaandelen te kopen wordt je eigenaar van een deel van de windmolen. Je draagt dan bij aan meer schone energie in Arnhem en het levert je een mooi rendement op. Wordt die molen ook van jou? Schrijf je dan voor 25 euro alvast in en verzeker jezelf van windaandelen!

 

Samen investeren
Door samen in windmolens te investeren leveren we een flinke bijdrage aan het percentage schone lokaal geproduceerde energie in Arnhem.

Je investering is niet alleen goed voor mens en milieu maar heeft ook een financieel voordeel. Nog niet alle gegevens zijn bekend, maar we maken een schatting van 6% rendement over een looptijd van 20 jaar. Dat is flink meer dan bij de bank.

 

Spreek je steun uit!
We streven ernaar om eind 2018 de eerste stroom te leveren. Maar voordat we de molens kunnen bouwen, willen we graag laten zien dat we dit, als

inwoners van de regio Arnhem, echt met elkaar doen. Ook als je geen aandelen overweegt te kopen kun je ons helpen door je steun uit te spreken op via www.windparkkoningspleij.nl .  Zo laat je zien dat je lokaal geproduceerde duurzame energie belangrijk vindt!

 

Verzeker jezelf van een windaandeel

Er zijn een beperkt aantal windaandelen beschikbaar. Wil jij je verzekeren van een windaandeel? Voor 25 euro schrijf je je alvast in. Dan ben je er als eerste bij als we in het voorjaar van 2018 de windaandelen uitgeven.

www.windparkkoningspleij.nl

 

En wordt ambassadeur!
We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen vertellen over Windpark Koningspleij en alle vragen beantwoorden die mensen hebben.
Daarbij kunnen we enthousiasme mensen goed gebruiken!
Help bijvoorbeeld mee bij onze infostand tijdens een of meerdere evenementen.
U kunt contact opnemen met xeni.frencken@rijnenijsselenergie.nl of 0645752456.

 

 


Realisatie door Four Digits op basis van Plone.