AAN! Bent u ook al AAN?
AAN! Bent u ook al AAN?
Agenda
Hier opgewekt
23-11-2018
Op vrijdag 23 november vindt voor de zevende keer hét evenement HIER opgewekt plaats. Met 900 bezoekers en ruim dertig sessies is het Evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland.
23-11-2018 09:00 - 22:00 — Spant! - Bussum
Hier opgewekt
Aankomende agenda items...
Nieuws
Kom op ons zomerfeest 26-06-2018
Op 29 juni bent u welkom op ons zomerfeest. vanaf 17.00 uur in De Broedplaats (DAZO), Spijkerstraat 125, Arnhem
Kom op ons zomerfeest
Minister Wiebes kondigt beleid stimulering lokale hernieuwbare energieproductie aan 20-06-2018
Minister Wiebes kondigt in zijn brief aan de Tweede Kamer van 15 juni j.l. aan hoe hij het stimuleringsbeleid voor lokale hernieuwbare elektriciteitsproductie wil vormgeven. In de brief bespreekt hij verschillende regelingen en aanpassingen van het huidige beleid, waaronder de de salderingsregeling, de postcoderoosregeling, en een ontwikkelfonds voor coöperaties.
Minister Wiebes kondigt beleid stimulering lokale hernieuwbare energieproductie aan
Unieke kennisbank Gelderse energiecooperaties gelanceerd 20-06-2018
Tijdens de ledenvergadering van 13 juni is de kennisbank van de Vereniging Energie Coöperaties Gelderland (VECG) gelanceerd. De kennisbank bevat een overzicht van projecten die door de 30 leden van de VECG worden uitgevoerd. Aan elk project zijn profielen gekoppeld van betrokken specialisten en documenten ter ondersteuning van nieuwe coöperatieve projecten.
Unieke kennisbank Gelderse energiecooperaties gelanceerd
Urgente oproep: Help mee onze Windaandelen bekend te maken 08-05-2018
Wij staan op de State of Fashion nacht en hebben jouw hulp nodig bij onze stand om Windpark Koningspleij aan zo veel mogelijk mensen te presenteren. De nacht van de mode is op 9 juni en we staan er van 18.00 tot 22.00 uur. Wil je meedoen, neem dan contact op met Patrick of Xeni.
Urgente oproep: Help mee onze Windaandelen bekend te maken
Info

Cooperatiecafe 20 april

Tijdens ons Coöperatiecafe op 20 april vertellen we meer over ArnhemAAN en wat dit voor u kan betekenen om veel minder fossiele energie te gebruiken en energie te besparen.
Wanneer 20-04-2018
van 16:00 tot 18:00
Waar Molenplaats Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24A, Arnhem
Voeg agenda item toe aan kalender vcal icon vCal
vcal icon iCal

 

ArnhemAAN is een programma van de gemeente Arnhem onder andere in samenwerking met de Rijn en IJssel Energiecoöperatie. Het programma biedt bijvoorbeeld een AANjagersfonds voor wijk en buurt initiatieven en een AANjagers team. Dit is een team van Arnhemmers dat wijk- en buurtinitiatieven helpt energieprojecten op wijkniveau te realiseren.

 

We vertellen u graag in het Coöperatiecafe meer hierover. Meer informatie op onze website in de agenda www.rijnenijsselenergie.nl of op ArnhemAAN.nl.

Kom ook en ga aan! Vrijdag 20 april vanaf 16.00 uur in de Molenplaats in Sonsbeek. Tot dan.

 

N.B. Op 18 mei is ons volgende cafe waar we ingaan op het Energieloket Midden Gelderland. Zelfde tijd, zelfde plaats.

 

Arnhem is AAN! Tien weken lang dagen Bekende Arnhemmers inwoners van de stad uit om energie te besparen met zogenaamde ArnhemAANdag-challenges.

Kijk op de website, www.arnhemAAN.nl voor nieuwe challenges!

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.