ANHEM KLIMAATBESTENDIG
ANHEM KLIMAATBESTENDIG
Agenda
Klimaatstraatfeest
14-04-2018
Op zaterdag 14 april 2018 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.
14-04-2018 00:00
 Klimaatstraatfeest
Energy cafe
19-04-2018
Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment van het netwerk dat maandelijks wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand.
19-04-2018 16:30 - 18:30 — Showroom Arnhem, Langstraat 20
Energy cafe
Aankomende agenda items...
Nieuws
Susidies en leningen 20-03-2018
Elk coöperatie café wordt een specifiek thema besproken waar we een kwartiertje bij stilstaan. Dit keer was het de wondere wereld van subsidies en leningen voor energieopwekking en besparen.
Susidies en leningen
ArnhemAANdag 17-03-2018
We starten maandag 12 maart a.s. het project Arnhemaandag: 10 verschillende huishoudens zullen 10 weken pogen om energieneutraal te leven.
ArnhemAANdag
Ga de energie uitdaging aan op ArnhemAANdag 17-03-2018
Het startschot is gegeven: Arnhem is AAN! Tien weken lang dagen Bekende Arnhemmers inwoners van de stad uit om energie te besparen met zogenaamde ArnhemAANdag-challenges. Elke challenge past in een groter energie thema. Estée Strooker, presentatrice en kok bij 24Kitchen en eigenaar van ‘t Amusement en saladebar Slaatje-Bla in Arnhem, trapte het project af met een challenge om gasloos te koken.
Ga de energie uitdaging aan op ArnhemAANdag
Nieuwe penningmeester 13-02-2018
Tijdens de ledenvergadering van 24 januari 2018 hebben de leden Derk te Bokkel benoemd als bestuurslid met als functie Penningmeester. George Lagerberg blijft wel gewoon algemeen bestuurslid.
Nieuwe penningmeester
Info

Arnhem Klimaatbestendigers Symposium

Programma en aanmelden https://www.arnhemklimaatbestendig.nl/arnhem-klimaatbestendigers-symposium-6-oktober
Wanneer 06-10-2017
van 15:30 tot 17:00
Waar HAN Campus, Ruitenberglaan 26 Arnhem
Voeg agenda item toe aan kalender vcal icon vCal
vcal icon iCal

Tijdens Innovate Arnhem, hét festival voor innovatie en creatie in Arnhem, organiseren Platform Arnhem Klimaatbestendig en branchevereniging VHG het Arnhem Klimaatbestendigers Symposium op de HAN campus. Het symposium is onder andere bedoeld voor tuin- en landschapsontwerpers, hoveniers, stedenbouwers en grondeigenaren in Arnhem en omgeving.

Klimaatverandering heeft onontkoombaar invloed op de inrichting van de stad; van wijk tot tuin tot bedrijventerrein. Een goede samenwerking is cruciaal. Met elkaar kunnen we de stad weerbaar maken tegen hevige regenval en hittestress. Door meer ruimte te geven aan water en groen, innovatieve materialen toe te passen en particulieren te stimuleren om hun eigen omgeving klimaatbestendiger in te richten.

Samen met inspirerende sprekers (onder andere weervrouw Margot Ribberink, GrownDownTown oprichter Philip van Traa, VHG directeur Egbert Roozen en wethouder Ine van Burgsteden) en een interactieve discussie wordt gezocht naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe kunnen we samen bijdragen aan het klimaatbestendiger maken van de stad?’.

Het volledige programma vind je hier https://www.arnhemklimaatbestendig.nl/arnhem-klimaatbesten…/

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 september door een mail te sturen naar info@arnhemklimaatbestendig.nl met daarbij vermeld het aantal personen.

Datum: vrijdag 6 oktober
Aanvang: 15.30 uur, deuren open vanaf 15.00 uur
Locatie: HAN Campus, Ruitenberglaan 26 Arnhem
Aanmelden: info@arnhemklimaatbestendig.nl
Meer info: https://www.arnhemklimaatbestendig.nl/

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.