750,00 terug voor oude scooter of brommer
750,00 terug voor oude scooter of brommer
Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Repareer je scooter of brommer niet meer! Hij is 750,00 euro waard.

In de wijde omgeving van Arnhem krijg je 750 euro kado voor je nieuwe elektrische scooter of brommer, als je je oude inlevert! Hij is toegankelijk voor inwoners van Arnhem én voor inwoners van Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Duiven, Lingewaard en Overbetuwe indien zij kunnen aantonen dat zij in Arnhem werken of naar school gaan. Er dient een benzinebrommer gesloopt te worden.

De regeling geldt voor particulieren en bedrijven (maximaal 5 stuks)

 

Stiller, schoner en slimmer

Op zoek naar een nieuwe scooter of brommer? Koop dan een elektrische scooter! Stil, snel, schoon, makkelijk te onderhouden en zuinig in gebruik (100 km = €0,40). Ze maken nauwelijks geluid en stoten geen vervuilende stoffen uit.

 

Behalve milieuvriendelijk en duurzaam zijn de e-scooters dus ook vriendelijk voor je portemonnee.

 

De e-scooter is een geweldig alternatief voor vervuilende brommers/scooters én de auto; iedereen kan bijdragen aan een schonere, duurzame toekomst! Schaf hem nu aan en ontvang tot 1 oktober 2013 30% terug van de aanschafwaarde indien u uw oude brommer laat slopen.

 

Alleen voor nieuwe e-scooters

De e-scooter moet nieuw gekocht zijn (ná toekenning van de subsidieaanvraag) bij een bedrijf met een “RDW-erkenning bedrijfsvoorraad” en de koper moet een geldig rijbewijs hebben.

.

Waarom?

De gemeente promoot de elektrische scooter, om daarmee een bijdrage te leveren aan een schone, duurzame toekomst en de doelen van het stadsprogramma Energie made in [Arnhem].

 

Voor meer informatie zie de subsidieregeling

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.