Windconsultaties

Antwoorden op vragen uit windconsultaties Download

  Bestanden uploader
  Heeft u documenten op het gebied van energie of energie besparing, die mogelijk interessant zijn voor anderen in deze regio? Dan kunt u deze bij 'Upload hier u bestand' eenvoudig naar ons sturen. Een webbeheerder van de cooperatie kijkt of het document publiekelijk gemaakt kan worden. Dit kan wel enige dagen duren. Let op: wij kunnen u geen bericht sturen wanneer het geplaatst is, aangezien wij niet de afzender van het document kennen. Voor vragen kunt u terecht bij service@rijnenijsselenergie.nl
  Upload hier uw bestand
  Info

  Windenergie

  De ontwikkelingen rondom het windpark gaan nu snel, dus de tijd is rijp om samen in actie te komen voor ons eigen Arnhemse windpark.

   

  Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) ontwikkelt samen met Pleij BV windmolens in Arnhem, zodat we samen duurzame energie kunnen opwekken voor nu en in de toekomst. Van de vier molens die gebouwd gaan worden bouwen zijn er drie 'burgerwindmolens'.

   

  Lees meer over ons windpark op www.windparkkoningspleij.nl en doe nu al mee!

   

  op oost efro

  Het windenergie project is gestart in 2012 en vanaf 1-1-2016 opgenomen in Robuust&Co, een samenwerking van 7 coöperaties in Gelderland om coöperaties verder te professionaliseren. Robuust & Co wordt gesteund vanuit EFRO.

  Realisatie door Four Digits op basis van Plone.