Agenda
Nieuwe website live
01-01-2019
Op 1 januari gaat onze nieuwe website live.
01-01-2019 00:00 - 00:05
Nieuwe website live
Aankomende agenda items...
Nieuws
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen 04-12-2018
Half oktober is in Arnhem een collectieve inkoopactie van start gegaan voor de aanschaf van isolatiemaatregelen en zonnepanelen.De gemeente heeft, om meer eigenaren in staat te stellen om hun woningen slim en energiezuinig te verduurzamen, besloten om de actie te verlengen tot eind januari 2019.
Verlenging collectief aanbod duurzame maatregelen
De Cooperatie is verhuisd 04-12-2018
Op 21 november is de Cooperatie verhuisd naar de Oude Kraan 72.
De Cooperatie is verhuisd
Nieuwe bestuursleden 04-12-2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030' 27-10-2018
Rijn en IJssel Energiecoöperatie beheert ‘Halte 2030’ in Arnhem. Deze ruimte kan gebruikt worden door vrijwilligers en organisaties die bezighouden met energie en energiebesparing. Voor deze locatie zoeken zij een locatie beheerder.
Vacature Locatie beheerder 'Perronchef Lijn 2030'
Info

Week van het Wonen

Doe en denk mee tijdens de week van het wonen
Kunt u uw woning comfortabeler en veiliger maken? Hoe kunt u uw woning verduurzamen? Is wonen zonder aardgas al mogelijk? Wilt u meedenken over welk type woningen er gebouwd zouden moeten worden op vrijkomende locaties in onze gemeente? Hoe draagt u eraan bij dat het prettig leven is in uw buurt?
Wanneer 28-05-2018 00:00 02-06-2018 00:00 tot
Waar Diverse plekken Renkum
Voeg agenda item toe aan kalender vcal icon vCal
vcal icon iCal

Tijdens de Week van het wonen in gemeente Renkum krijgt u antwoord op dit soort vragen. Van 28 mei tot en met 2 juni zijn er, op verschillende locaties in de gemeente,  thema-avonden, workshops en allerlei activiteiten.  U bent van harte welkom om u te laten informeren en inspireren. Of om actief mee te denken. Een gezonde woon- en leefomgeving houden en maken we tenslotte met elkaar. En voor iedereen.

Inspirerende sprekers, inwoners met initiatieven en medewerkers van de gemeente geven actuele en praktische woontips voor jong en oud. Van kleine handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. Voor direct extra gemak, maar ook om voorbereid te zijn op de toekomst. En het gaat ook over wat de buurt voor elkaar kan betekenen als het even iets minder gaat met een buurtbewoner en ondersteuning nodig is bij alledaagse dingen. Plezierig wonen wil per slot van rekening iedereen.

Aan de Week van het wonen nemen verschillende organisaties en (inwoner)initiatieven deel, zoals het ELMG (Energieloket Midden Gelderland), Gemeente Renkum, Vivare, Het Gilde Bewust Wonen en Renkum voor Elkaar.

Alle bijeenkomsten en activiteiten tijdens de Week van het wonen zijn gratis. Voor sommige workshops kunt u zich vooraf aanmelden en geldt vol = vol. Meer info en het complete programma vindt u op: www.sterkrenkum.nl/weekvanhetwonen


Realisatie door Four Digits op basis van Plone.