Agenda
Hier opgewekt
23-11-2018
Op vrijdag 23 november vindt voor de zevende keer hét evenement HIER opgewekt plaats. Met 900 bezoekers en ruim dertig sessies is het Evenement HIER opgewekt het grootste landelijke evenement voor lokale energie-initiatieven in Nederland.
23-11-2018 09:00 - 22:00 — Spant! - Bussum
Hier opgewekt
Aankomende agenda items...
Nieuws
Kom op ons zomerfeest 26-06-2018
Op 29 juni bent u welkom op ons zomerfeest. vanaf 17.00 uur in De Broedplaats (DAZO), Spijkerstraat 125, Arnhem
Kom op ons zomerfeest
Minister Wiebes kondigt beleid stimulering lokale hernieuwbare energieproductie aan 20-06-2018
Minister Wiebes kondigt in zijn brief aan de Tweede Kamer van 15 juni j.l. aan hoe hij het stimuleringsbeleid voor lokale hernieuwbare elektriciteitsproductie wil vormgeven. In de brief bespreekt hij verschillende regelingen en aanpassingen van het huidige beleid, waaronder de de salderingsregeling, de postcoderoosregeling, en een ontwikkelfonds voor coöperaties.
Minister Wiebes kondigt beleid stimulering lokale hernieuwbare energieproductie aan
Unieke kennisbank Gelderse energiecooperaties gelanceerd 20-06-2018
Tijdens de ledenvergadering van 13 juni is de kennisbank van de Vereniging Energie Coöperaties Gelderland (VECG) gelanceerd. De kennisbank bevat een overzicht van projecten die door de 30 leden van de VECG worden uitgevoerd. Aan elk project zijn profielen gekoppeld van betrokken specialisten en documenten ter ondersteuning van nieuwe coöperatieve projecten.
Unieke kennisbank Gelderse energiecooperaties gelanceerd
Urgente oproep: Help mee onze Windaandelen bekend te maken 08-05-2018
Wij staan op de State of Fashion nacht en hebben jouw hulp nodig bij onze stand om Windpark Koningspleij aan zo veel mogelijk mensen te presenteren. De nacht van de mode is op 9 juni en we staan er van 18.00 tot 22.00 uur. Wil je meedoen, neem dan contact op met Patrick of Xeni.
Urgente oproep: Help mee onze Windaandelen bekend te maken
Info

Energy cafe

Op 22 februari is het eerstvolgende energy café over de voortgang van het programma New energy made in Arnhem. Uitnodiging en programma volgen later.
Wanneer 22-02-2018
van 16:30 tot 18:00
Waar Showroom Arnhem, Langstraat 20
Voeg agenda item toe aan kalender vcal icon vCal
vcal icon iCal

Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment van het netwerk dat maandelijks wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand.
De Cafés worden geprogrammeerd door de partners uit het netwerk en Showroom Arnhem is een vast terugkerende locatie.
De cafés kunnen daarnaast ook op een andere locatie plaatsvinden, zoals in november bij DNV GL en in maart bij Alliander. Vaste moderator van het Energy Café is Edwin Verdurmen van CASA. Als u een café (deels) wilt organiseren (bv bij u op locatie) of u heeft een vraag of een oproep aan het netwerk, dan kunt u daarover contact opnemen met Maud Wolf, gemeente Arnhem: maud.wolf@arnhem.nl

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.